0 Läs mer >>

Huvtröja och matchande byxor. På tyget är det gulliga små rävar som flyger helikopter, köpt från Lilofant. Tröjan är sydd i jerseytyg och byxan i collegetyg från Jofotex. Mudd från Kameleont.


Så har jag fått ett gäng underbara foton på en liten kille som verkligen vet hur man visar upp nya kläder på bästa sätt.Hur söt som helst och då går det ju inte bara välja ett kort ;-)

Helikopterrävar!

0 Läs mer >>

Heldress i svart och vitt med stjärntyg i luvan. Detta är den andra heldressen för lite större barn (ca stl. 140/146) som jag syr. Den här gången provade jag att göra fickor likt dem på en vanliga huvtröja.


Liten kant med tyg bakom dragkedjan så den inte ska skava mot kroppen.

Här har jag fått en bild på W i sin nya dress. Ser ju mycket snyggare ut på. Jag tyckte den såg så himla stor ut att jag trodde han skulle drunkna i den, men på ser det bra ut.

Vilken cool kille!!!

Heldress i svart o...

0 Läs mer >>

Sonen provar nya vårmössan, som blev godkänd....för den va ju cool!!! Tyg från Jofotex.

Vårmössa

0 Läs mer >>

Jeans med stjärnor i fickorna, matchande tröjorna i samma tyg. Sömmarna på jeansen är i samma färg som stjärntyget, alltså limegröna dekorsömmar på ena paret och turkosa på det andra. Tygerna kommer från Jofotex.

Bakifrån ser de ut så här. Fickorna har jag vändsytt med stjärntyget, så det blir en kant runt fickan i limegrönt/turkost, blev läckert även om det kanske inte syns så bra på kortet.

Jeans och matchand...