0 Läs mer >>
Till barnens luciafirande på förskolan sydde jag varsin heldress till de små. Det blev en pepparkaka och en julgran. Det tog väldigt lång tid att brodera alla bilder och sista tryckknappen på julgranen slog jag fast 5 min innan firandet skulle börja...tur vi är grannar med förskolan ;-) Bilderna här är från julfirande hos farmor och farfar då dressarna fick användas igen.

Pepparkaka och julgra...

0 Läs mer >>
Innertyget är med uggletyg från Stoff och stil. Svarta tyget är från Jofotex och av lite kraftigare kvalitet. Namnet har jag broderat med symaskinen.

Tygväska med namnbrod...

0 Läs mer >>
Mjuka sköna kläder att röra sig i för barnens lilla kusin. Dessa i stl.86.

Flodhästtröja och bag...

0 Läs mer >>
Klänning/ tunika med matchande leggings i stl.80. Leggingsen går att vika upp och användas länge. Litet hårband att hålla bort håret med (fjunen med).

Flodhästklänning och ...

0 Läs mer >>
Här är en beställning från en mamma som älskar att baka. Cupcaken va lite svår att få till och tog mycket tid, men tanken va att den skulle knyta ihop över och underdel. Önskemålet va cerisa pricktyget och lila klänning med matchande hårband och snuttefilt. Sydde leggingsen så de är uppvikbara i bensluten. På så sätt blir de nästan som tre storlekar i längden och settet kan användas länge. Klänningen är först som en lång klänning och sedan som en kort tunika.
 

Cupcakeklänning med u...

0 Läs mer >>
Mössa med namnbrodyr.

Namnbrodyr på mössa

0 Läs mer >>
Fler julklappar! Tre stycken dregglisar till en tjej. Den ena med spetskant.

Dregglisar

0 Läs mer >>
Här mössor till tre syskon. De två äldsta ville ha coola döskallemössor och lillan älskar hjärtan och rosa. Döskallarna va rätt svåra att sy dit på ett snyggt sätt, då det va många svängar och krokar.

Reflexmössor

0 Läs mer >>
Rosettmössa som julklapp till en 4-åring. Hoppas den passar damens smak.

Rosettmössa

0 Läs mer >>
Några mössor där det är från stl nyfödd på den röda mössan till vuxen på den pippirandiga.
Fleecefodrade mössor till två bröder med textiltryck.
Fleecefodrad mössa och scarf. reflexapplikation på mössan och spetskant på scarfen som extra detaljer. Den 6-åringa flickan som fick detta har valt tyger och färger helt själv. Tycker hon gjorde ett mycket bra val.

Ett gäng mössor!

0 Läs mer >>
Här är en mössa till min ena arbetskamrat. Tyg från Jofotex.

Klövermössa till vuxe...

0 Läs mer >>
Denna tröjan är tänkt att matcha ett par muddjeans en kompis barn fick i present. Jeansen är svarta med cerisa muddar och sömmar. Tycker denna modellen är fin med lite rynk fram och puffiga ärmar, men har aldrig sett den på. Mina killar är inte så medgörliga längre och vill prova de olika klädmodellerna jag syr. Så jag ser fram emot att se lilla L i hennes nya tröja. Tyg från Jofotex.

Elefanttröja