0 Läs mer >>

Leggings med uppvikbara benslut. Praktiskt om de är lite långa först. Dessa är tänkta att matcha en klänning i svamptyget och en röd body som finns i tidigare inlägg. Se under kategorierna klänning/tunika och body. Mönster eget. Tyg från Jofotex.

Svampleggings

0 Läs mer >>


Mönster eget. Violtyg från Znok och övriga tyger från Jofotex.

Muddjeans

0 Läs mer >>Underbara violer till två underbara syskon. Tröjans mönster har sitt ursprung från Ottobre 4/2011. Bodyn från Ottobre 1/2006. Byxmönster eget. Fickorna är i violtyget och bandkantade med lila mudd. Dekorsömmar i lila, men syns ju inte så bra på bilden. Byxorna är extra förstärkta med ett till lager tyg över knäna. Hårband och dregglismönster eget. Dregglisen har en applikation med en viol. Violtyg från Znok och övriga tyger från Jofotex. Violtyget är nästan slut nu. Räcker bara till någon pyttesak, typ dregglis, foder i fickor till ett par byxor, applikation eller hårband. En enfärgad tröja skulle va snyggt med bara en applikation av en viol.

Liten goding visar upp kläderna hon fick i julklapp. Dregglisen är väldregglad och fyllde sin funktion bra. Inte en droppe på bodyn.

Storasyster T i sina nya kläder.

Tröja, body och muddj...

0 Läs mer >>

Hittade en bild på en haklapp jag gjorde för länge sedan. Namnet är broderat med symaskinen. Sex bokstäver va verkligen max antal (platsmässigt) för denna modellen på haklapp.

Haklapp med namnbrody...

0 Läs mer >>


Fordons scarfen i närbild. Tyg JNY och Jofotex. Mönster eget.

Fordons scarf

1 Läs mer >>

Vintermössa och matchande scarf till en lite kille. Fodrade med fleece. Fordonstyg från JNY och fleece från Jofotex. Mössmönster från början från Ottobre, men fått göra om det för att det skulle gå att knäppa under hakan. Scarfmönster eget.

Vintermössa och scarf

1 Läs mer >>

Här kommer en onepiece med djungeldjur och matchande mössa. Mönster eget. Djungeltyg från JNY, övriga tyger från Jofotex.

Onepiece med djungeld...

0 Läs mer >>

Djungeltyg från JNY, brun jersey och turkos mudd från Jofotex.

Djungelfilt

1 Läs mer >>

Tur jag har vänner med tjejer så man får sy en klänning någongång. Detta mönster kommer från Ottobre, men va så vid i armringningarna att jag har gjort den lite smalare. Min ena tvilling fick va provdocka så den blev bra. Inte populärt av storebror...klänning på en pojke...knasiga mamma!!! Väldigt söt blev den iallafall. Tyg från Jofotex och knapparna köpte jag på symässan från www.tusenideer.se

Så söt liten klänning...

0 Läs mer >>

Älskar detta tyg och detta va en modell jag va riktigt sugen på att sy. Tur en kompis va sugen på en sådan tröja till sin son. Mönster Ottobre 4/2011. Djungeltyg JNY, mudd Jofotex.

Tröja i underbara dju...

0 Läs mer >>

Molnbyxor till en liten gullig tjej. Mönster eget. Tyg från Jofotex.

Molnbyxor i rosa

0 Läs mer >>

En onepiece till min andra tvilling. Mönster eget. Allt tyg från Jofotex utom det randiga från JNY.

Så här ser den ut på...


Ett försök att fånga alla på bild samtidigt. Alla tre sönerna har matchande kläder i dessa tyger. De små heldressar och storebror huvtröja och mysbyxa, samt mössor till alla tre.

En till onepiece