0 Läs mer >>


Lilla L provgosar sin nya snuttefilt och den ser ju ut att va godkänd. Det vita tyget är velour och det är ju lent och skönt mot liten bebiskind.

Mmmm...gos!!!

Snuttefiltar med napp...

0 Läs mer >>

Dessa byxor va ju för söta men skulle nligt mönstret va ännu högre i midjan än jag gjorde dem. Testade för första gången att göra reglerbar midja. Det är så svårt att veta hur smal en nyfödd igentligen är.

Så de gulliga stjärtlapparna.

Byxor med stjärtlapp

0 Läs mer >>

Söta, men ännu sötare på.


Två små godingar!!

Flugsvampdregglisar

0 Läs mer >>

Många matchande delar till barnens små tvillingkusiner. Body, byxor, mössa, scarf och snuttefilt med napphållare

Lilla L och L i sina nya kläder, sååå söta!!

Kläder till tvillingk...

2 Läs mer >>

Jag har inte så mycket tyg hemma till väskor, men här va en snutt i underbara elefanttyget som fanns kvar till familjen Lagneviks väska.

Väska med namnbrodyr

0 Läs mer >>

Sonen var bjuden på barnkalas och ville ha med sig en fin present till flickan som fyllde år. Jag föreslog en mössa, men fick en suck som svar på det. En mössa är en tråkig present tyckte han och då fick det bli ett paket med blommor...

...på en kjol.

Alla applikationer sitter fast med sicksack. Blommorna sydde jag fast enbart i mitten. Blombladen är lika fina på baksidan som framsidan, ifall de viker sig.

Så här ser den ut bakifrån.

Dags för barnkalas

0 Läs mer >>


Heldress i stl.56 med ugglor på muddar, i fickan och en liten bit foder i nacken. Dekorsömmar i vitt. Så en matchande mössa. Jag gillar att matcha och vill gärna sy flera delar i ett set som passar ihop. Här blev det två delar.

Bakifrån ser den ut så här.

Finast blir ju dressen när det är en liten guldklimp i. Lilla N i sina nya kläder!

Heldress med ugglor

0 Läs mer >>

Kändes som det va kris i tvillingarnas garderob efter enkla vanliga enfärgade byxor. Så sydde dem ett varsitt par i en baggymodell med ordentligt häng i grenen.

Svarta baggybyxor

0 Läs mer >>

Vändbara mössor

0 Läs mer >>

En prinsesstårta ville en liten tjej ha på sitt huvud med en matchande scarf.

Mera prinsesstårta

0 Läs mer >>


En stor kulpåse i kraftigt tyg. Hade lite tyg med graffitimönster som jag fodrade påsen med en bit högst upp. Gjorde även en applikation på framsidan med bokstaven "S" som barnets namn börjar på.

Kulpåse med graffiti

0 Läs mer >>

När barnet älskar fordon och mamman grönt så är ju detta det perfekta tyget.

Fordon till en liten ...

0 Läs mer >>

Antagligen de sista dynorna jag syr. Eller så gör jag det igen när jag glömt hur svårt det är att få dem fina. Vi får se ;-) Dessa är vändbara. Ena sidan i djungelvelour från JNY och andra sidan i bomullstyg från Jofotex.

Några applikationer med djungeldjur på denna sidan.

Barnvagnsdynor med dj...

0 Läs mer >>

En vuxen och en barnmössa i gulliga flodhästtyget från Jofotex. Fodret är samma lila som flodisarna.

Flodhästmössor

0 Läs mer >>

En kompis dotter fyllde nyligen 1-år. Då ville jag att hon skulle få något riktigt gulligt att ha på sig. Jag utgick från ett Ottobre mönster, men gjorde inte enligligt mönstret vad det gäller fodret. Jag gjorde så att fodret gick hela vägen ner på insidan. Jag ville att de söta flugsvamparna skulle synas när hon rör på sig. Dessutom förstod jag inte mycket av beskrivningen...så jag fick köra min egen variant.

Här syns fodret i ärmslutet. Jag tänkte att om fodret gick enda ner så skulle det se snyggare ut att vika upp jackärmen så länge ärmen är för lång.

Nog vad den för stor, men A blev väldigt fin i den.

Liten jeanskappa

0 Läs mer >>


Kanelbullemössa!!! Ingen annan har garanterat en sådan här mössa. Inte än i alla fall. Önskemålet var en söt mössa i naturfärger. Tycker den blev riktigt gullig och väldigt annorlunda. Kul när jag får va lite kreativ och testa olika ideér.

Lilla trötta och underbart fina L i sin mössa.


Eller vad sägs om en prinsesstårtamössa? Två små tjejer som varit på besök har älskat den...så det va tydligen inte bara en bra idé i huvudet;-)

Annorlunda mössor